Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » A gmail azt írja ki, hogy...

A gmail azt írja ki, hogy "gmail-fiókja nem található" Mit tegyek? Egy hete vettem egy telefont, s ebben állandóan ezt írja ki, még a jelszót sem engedi beírni.

Figyelt kérdés

2018. júl. 7. 23:21
 1/4 anonim válasza:

Ilyenkor bármilyen fura de a probléma oka az szokott lenni, hogy nincs helyesen beírva az email cím.

Nekem is volt, amikor meg mertem volna esküdni, hogy jó és már fogalmaztam a levelet a gmail-nek, hogy feltörtek.. majd kiderült, hogy az egyik betűnél a dőlt verziót adtam meg anno, amikor regisztráltam. :D

Vagy szóköz, bármi lehet.

Vagy regisztrálsz egy új gmail fiókot és használod azzal.

2018. júl. 8. 07:58
 2/4 A kérdező kommentje:
A helyesírása miatt kipróbáltam, hogy egy regisztrálásnál elfogadja-e, de azt írta ki, hogy foglalt. Pedig ugyan úgy írtam be :/
2018. júl. 8. 11:40
 3/4 anonim válasza:

Akkor mégsem jól írod be, valahol van valami galiba.

Telefonon mellé írod a @gmail.com-ot? Vagy az is lehet, hogy azt nem kell mellé írni.

2018. júl. 9. 01:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Webesen belépsz a www.gmail.com-ba, aztán Beállítások (fogaskerék) és megkeresed a POP/IMAP-ot. Ott beállítod, hogy egy email példány maradjon a webesen, egyet küldjön az IMAP-ra. Működnie kell mobilon.
2018. júl. 9. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!