Mit lehet tenni, hogy ne hívogassanak állandóan?
Tegnap rendeltem neten egy terméket. A rendeléshez csak a nevemet, telefonszámom és email címem kellett megadni, mert oda volt írva, hogy fel fognak hívni másnap a termékkel kapcsolatban.
Másnap állandóan nem normális telefonszámokról hívogatnak, az egyiket felvettem de nem szólt bele senki.
Letiltottam a számot, de fél óránként mindig egy új számról hívnak mert az előzőeket ugye letiltottam.
Utána néztem milyen számok lehetnek ezek és ugyan erről az esetről olvastam itt:
Az oldal ahol találtam a terméket:
Mit tehetek annak érdekében, hogy ne zaklassanak tovább?
Mire jó ez? Kamu volt az egész?
Minden rosszindulat nélkül, ez a cikk olyan kamu, mint ide lacháza :D süt róla, hogy csak próbálják rádtukmálni a cuccot.
Egyébként valószínűleg automatán keresztül hívnak, és nem figyel az operátor, hogy mikor kapcsolsz. Akkor jellemző ez, hogy nem szól bele senki.
Ha kell a cucc, akkor tűrd a hívogatást. Normális esetben azt mondanám, hívd fel az ügyfélszolgálatot, de ezen a honlapon, ahova átirányítanak, még csak egy kapcsolat menüpont sincs... sőt, semmilyen impresszum, pedig kötelező lenne megadni a cégadatokat.
Innentől kezdve nem bíznék benne a helyedben, bármennyire csábító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!