Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek sikerül nekik meg...

Szerintetek sikerül nekik meg állítani az illegális letöltést? (Torrentezés)

Figyelt kérdés

Azt mondták más törvény kellene, és olyan emberek akik ezzel foglalkoznának.

Remélem sose jön el az a nap hogy nem tudunk letölteni semmit, vagy kapjuk a számlát stb.

Mert akkor visszatér dvd felvevők, vhs, audió hifi felvételek.

Nézzétek meg végig: https://www.youtube.com/watch?v=Fjx-5bpOPvo

2018. máj. 21. 15:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

#8: A torrentezés nem illegális de ha a szívedre teszed a kezed akkor Magyarországon a nép 95%-a illegális dolgokat oszt meg torrentel.

A videóban is azokat büntetik inkább, akik ebből nem kevés pénzt szereznek, tehát az emeltdíjas telefonon és egyéb módon befolyt összegek miatt kergetik ezeket. A nCore-on jellemzően nem pénzért megy a csere, talán ezért maradt még fent, illetve ha jól tudom azt is bezárták már párszor de a közösség mindig "újrateremtette"

2018. máj. 21. 17:27
 12/30 anonim ***** válasza:

@Fehersrac

Teljesen igazad van a "Menjél egy automatához és utaljál pénzt nekünk mert nyertél" féle dolgokat én is büntetném de keményen. Az nCore egyébként a filmgyártóknak rossz mert valaki felteszi a filmet oda és akkor minek menjek el moziba? De persze abban is igazad van, hogy nagyon sokan használják a torrent oldalakat. Hazánkban még ez "annyira hű de nagyon" nem foglalkoztat sok embert.

2018. máj. 21. 17:31
 13/30 A kérdező kommentje:

# 11: Online filmes oldalak se illegálisak?

sokan használják online filmes oldalakat, te is használod? Vagy ti is használjátok?

A filmvadász ha jól hiszem warez FTP-oldal ugye?

2018. máj. 21. 17:33
 14/30 anonim ***** válasza:
Azok is illegálisak. Hogy melyik mikor kerül sorra és milyen sorrendben, na ez a nagy kérdés. De szerintem sok VÁM-os, NAV-os meg rendőr is enkórozik, de hogy azt miért nem piszkálják azt nem tudom. Nem használok online filmézős oldalakat. Nem szeretem a kamerás filmeket bámulni.
2018. máj. 21. 17:43
 15/30 A kérdező kommentje:
# 14 Nem csak kamerás filmek vannak ott fent.
2018. máj. 21. 17:50
 16/30 anonim ***** válasza:

"Mi a véleményetek a videóról?"

Mint már mondtam: szokásos, az átlag honpolgárt ijesztgető ("Ne töltsél le warezt, ejnyebejnye, mert így jársz!") és agitáló ("Kedves lakosság: a csúnya gonosz kalózokra így csap le a hatóság keze!") propagandavideó. A 90-es években is hasonlóakat mutogattak a híradóban.

"Szerintetek megszűnnek majd a következők?"

Lehet hogy pár filmes oldal bezár, de lesz helyette ezer másik.

A warezre meg amióta Internet - sőt amióta tartalomszolgáltatás - van, igény van. Mindig lesz olyan kiskeresetű népesség, aki a szórakozást olcsóbban szeretné megúszni.

A torrent meg olyan, mint a kés: eszköz, amit lehet legális és illegális dolgokra használni.

"A filmvadász ha jól hiszem warez FTP-oldal ugye?"

Nem a videóban említett kategória. A filmvadász egy online, nem fizetős filmmegosztó (a filmek mindenféle a filmmegosztó oldaltól független fájlmegosztó szolgáltatónál érhetőek el anonimizált és titkosított formában, tehát a fájlmegosztó szolgáltató nem látja, hogy mit tartanak az állományokban) oldal, ami reklámokból tartja el magát. A videóban említett oldal meg fizetős, nem webalapú volt, hanem FTP-t használt.

"Online filmes oldalak se illegálisak?"

Mivel maga az oldal nem tárol tartalmat, csak a film elérhetőségét (sőt a film feltöltését sem feltétlen maguk az üzemeltetők végzik, hanem a látogatók), így nehezebben vonhatóak felelősségre. Persze elősegítik a "bűncselekményt", de kevésbé táncolnak pengeélen, mint egy fizetős warez FTP-oldal.

2018. máj. 21. 17:51
 17/30 A kérdező kommentje:
Ti melyiket használjátok online filmek, torrent, fájlmegosztó?
2018. máj. 21. 17:58
 18/30 anonim ***** válasza:
:) Látom az ezirányú külön kérdésedet rövid úton törölték.
2018. máj. 21. 18:00
 19/30 A kérdező kommentje:

# 18 Miért? Kérdezni se szabad semmit.

Vagy te jelentetted?

2018. máj. 21. 18:01
 20/30 anonim ***** válasza:
Ne viccelj már? Miért jelentettem volna. Akkor itt sem válaszolnék ha zavarna!
2018. máj. 21. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!