Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Comodo Internet Security 4. 0...

Comodo Internet Security 4. 0 velemenyek?

Figyelt kérdés
Mennyire stabil ez az uj verzio erdemes frissiteni a 3-rol mivel azt hallotam hogy van valamilyen sandboxa a defence+ -nak es az fagyasztja a gepet vagy jobbik esetben sok progit nem enged futtatni.
2010. jún. 14. 16:02
 1/4 anonim válasza:
0%
Megvan a véleményem, de direkt nem mondom meg! Pukkadj meg! Beeeeeeee!
2010. jún. 17. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak a tűzfalát használom (a vírusírtóját nem tartom elég kiforrottnak), meg mellette Avastot, de semmi rosszat nem tudok mondani a Comodoról. Jól összerakták ezt a verziót.
2010. aug. 23. 14:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szuper program szerintem firssíts :D
2010. aug. 23. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, valóban a comodonak a tűzfala a legismertebb terméke, a vírusirtó/kereső motorja tök mind1 hogy milyen, mert annak a hatékonysága úgyis a definíciós adatbázisától függ, ami jó lehet tekintve hogy a tűzfala is mennyire masszív, a kémprogram és rootkit védelme viszont szerintem gyenge, mert nem igazán foglalkozhattak eleget annak a kifejlesztésével, és felmerül a kérdés hogy vajon miből finanszírozták ezek kifejlesztését ha ingyenes a termék, de ezt egy másik kérdésnél kell majd kifejteni. Az én személyes véleményem az hogy jó, de vannak a piacon jobb, hatékonyabb komplett védelmi csomagok.
2010. aug. 24. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!