Honnan tudnám leszedni? Bővebben alul.
leformáztam a gépet de figyelmetlenségemben rossz meghajtót formáltam :S :)
olyan progi kellene nekem amivel visszatudnám a zenéket képeket.....hozni!!!!! fontoslenne!!!
ha tudtok lehetőleg nem bonyolultat kérlek írjátok vagy mégjobb lenne ha tudtok linket ahonnan lelehet szedni!!!
/ régen bennevoltam ,tudtam ilyesmiket de máramár... /
utolsó kommentárja volt a legértelmesebb!
köszcsi!:D
A kétkedők figyelmébe:Recuva – felülírt dokumentum visszaállítása
Recuva – felülírt dokumentum visszaállítása:
Az egyik docensünk hajnalig dolgozott egy bírósági ügyön.
Ráadásul az alap dokumentum január elején keletkezett, az akkori leletezést már nem lehet megismételni.
A héten ráadásul esély sem lett volna újra elkezdeni a munkát a zsúfolt időterv miatt.
Ugyanis tegnap reggel az egyik adminisztrátor felülírta a fájlt.
Csak pendrive-on volt meg az egyetlen példány…
A Recuva most is segített.
Mélyvizsgálat, a lehetséges, dátum és időpont szerinti ideiglenes és végleges dokumentumokat sikerült vele visszaállítani.
Ugyanis a hosszú órákon keresztül végzett munkája során a Word rendszeresen készítette a biztonsági másolatokat, aminek nyoma maradt a pendrive-on.
Ezek külön fájlban maradtak meg, míg a véglegesen mentett fájlok az adott nevükön.
Nem kis megkönnyebbülés lett a végeredmény.
Leírás:
A Recuva törölt adatok gyors és egyszerű visszaállítására alkalmazható ingyenes szoftver. Felhasználható tetszőleges adattárolóhoz: merevlemez, digitális kamera, MP3-lejátszó stb.
Gyors és kisméretű program
Telepítésnél érdemes odafigyelni: ha nincs szükségünk a böngészőbe beépülő Yahoo! Toolbarra, kapcsoljuk ki ezt az opciót a telepítő programban.
Ha a gyors keresés nem sikerülne, bekapcsolhatjuk a „mélyvizsgálatot". Hatékonyabb keresésért cserébe megnő a művelet időtartama.
Mivel a visszaállítás sikerét tekintve fontos, hogy ne történjen fájlmozgás a törlés után, kedvező, hogy a Recuvából van hordozható (portable) verzió is, amelyet telepítés nélkül használhatunk.
Így ha merevlemezünkről állítanánk valamit vissza és a Recuva portable kéznél van egy USB kulcson, jóval nagyobb esélyünk van a sikerre, mintha csak akkor kezdenénk el letölteni a programot, majd telepíteni. (Forrás: techline.hu)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!