Honnan tudnám leszedni? Bővebben alul.
leformáztam a gépet de figyelmetlenségemben rossz meghajtót formáltam :S :)
olyan progi kellene nekem amivel visszatudnám a zenéket képeket.....hozni!!!!! fontoslenne!!!
ha tudtok lehetőleg nem bonyolultat kérlek írjátok vagy mégjobb lenne ha tudtok linket ahonnan lelehet szedni!!!
/ régen bennevoltam ,tudtam ilyesmiket de máramár... /
nahát komám te meg a párszáz ezred..... azért ennyire hülyének nenézz....
volt már rá példa h formázott gépen visszahoztam dolgokat!!!
de ahogy említettem régen volt és nememlékszek 1 ilyen programra sem!!!!!!!
nagyon nemértek hozzá de ennyit énis tudok: ha vmit fletörölsz
folyt köv.:)
ha vmit letörölsz azcsak a teszemed elöl tünik el és nem véglegesen csak a gépen szabadítsa fel a hellyet!
nagyvonalakban ennyi..... :S
ha lehet értő emberek írjanak! TH
Ha valamit letörölsz, van esélyed visszahozni, ha azóta nem írtál a vinyónak arra a részére.
De a teljes formázás újra kialakítja a szektorokat, nem hinném h egy átlagos felhasználó vissza tudná állítani.
nemértem miért néz mindenki hülyének!!
minthogy a kérdésemre adnátok VÁLASZT!!!
ha teljesen leformáztad, akkor nem tudod visszahozni!
teljesen reset-elve van a merevlemez! ha csak mittudomén 1-2 zenét képet töröltél volna le használat közben, akkor azoknak tényleg van nyoma, és van esély a visszaállításra! de a formázás után nincs!
nekedis ellent kell hogy mondjak!! :)
mert barátnőméknél mikor ilyesmit csináltam az formázás után volt...
Ha gyorsformázás volt, akkor vissza lehet hozni megfelelő programokkal, például Recuva, futtasd mély-vizsgálatban, ha szerencséd van, akkor találsz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!