SD kártyáról klónozás. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy egy 109-es SSD-re frissen feltelepített win8-at hozzá?
Mondjuk ezzel:
Vinyóról csinálsz egy lemezképet és azt bármikor bárhová klónozod vagy feltelepíted SSD-re frissen az oprendszet - ez az ajánlott - azt lemented egy vinyó partícióra és ha kell akkor visszamásolod ha kell...
Nem kell. Szerintem egy intelligens klónozónak tudnia kell kezelni azt, hogy egy 32 GB-os partíciót 109-re ment. Ha nem akkor mented egy 32-esre, majd ezt a partíciót kiterjeszted lemezkezelőben 109-re és annyi...
Egyébként meg ajánlott újratelepíteni az oprendszert 109 GB-ra és probléma megoldva...
na de ép az ujratelepitést akarom megkerülni egy klónozással. hogy ne kelljen gombokat nyomogatni s minden más kisebb progi is ott legyen.
még azt nem értem, a 109 hogy megy rá a 32 gigára?
vagy első alkalommal particionáljam 32 gigára s utána azt klónozzam ha minden rajta van s visszafele elvileg 32 gigát rá tudok klónozzni 109 gigára?
mondjuk most az ujratelepitést e példában kihagytam.
olyant már csináltam, hogy 100%-ban eggyező hardver esetén klónoztam egyik gép hdd-jéről a másikéra. csak ugye ott a hdd is egyforma volt
Inkább leírom nálam hogy működik.
A rendszerpartícióm 100GB-os, WIN10. Minden oprendszerhez tartozó progi itt van. Fájlkezelő, böngésző, segédprogik. Így a rendszerpartíció 50 GB-os tehát fele üres.
2-3 havonta vagy nagyobb oprendszerfrissítés esetén a Macriumm-al lementem a rendszerpartíciót. Ezek közül az utolsó 3-at tartom meg visszaállítás esetére. Ezek 25-30 GB-os fájlok, mivel a ghostprogi tömöríti is az adatokat. Amikor vissza kell állítani akkor bootolok egy pendrive-ról amin többek között a Macrium is van és 10-12 perc alatt visszaállítom tokkal-vonóval az egész rendszerpartíciót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!