Mindenhol azt olvasom a win7-tel kapcsolatban, h felhasználói jelszót is meg kell adni a telepítésnél. Én viszont a laptopot feltelepített win7-tel kaptam. Lehetséges, h nincs is jelszó, mert sose kéri? Vagy van és csak én nem tudom?
Ha telepítéskor nem adsz meg akkor jelszót, akkor sincs is. Előtelepített rendszereknél is rá szokott egyébként kérdezni első bekapcsolásnál, hogy adsz-e meg jelszót.
Utólag így tudsz jelszót megadni:
Start --> Vezérlőpult --> Felhasználói fiókok és családbiztonság --> A saját Windows jelszó megváltoztatása --> Jelszó létrehozása a fiókhoz..
A felhasználó kezelésnél kéne a jelszót megnézned.Ha a felhasználónál ott van,hogy jelszóval védett,akkor meg van adva a jelszó.
Ha van jelszó,akkor az automatikus bejelentkezés be van kapcsolva,azért nem kér jelszót.
Utóbbi esetben
Amúgy ha a rendszer partíció nincs titkosítva, akkor kb. egy szőke nő ellen véd a Windows jelszó.
10 másodperc a alatt kilök a Gugli olyan boot CD-ket, amivel sec perc alatt feltörhetik a jelszót. Ez ellen pl. úgy is védekezhetsz, hogy a vinyót állítod be elsődleges boot eszköznek a BIOS-ban, majd a BIOS -t le is jelszavazod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!