Milyen vírust kaphattam be, és mivel tudnám kitakarítani a gépről?
Figyelt kérdés
Amikor elindítom akármelyik böngészőmet pár pillanat múlva valami felgyorsított orosz zene indul el és borzalmas lassú a böngészés. Próbáltam Eset Nod32-vel megkeresni, de semmi.2018. febr. 12. 22:57
1/5 anonim válasza:
Javascriptbe ágyazott trójai, vagy simán reklám. Telepíts a böngészőbe uBlockot.
És futtasd le a Ccleanert és a Malwarebytest.
2/5 anonim válasza:
Mi ez az Eset Nod32? Jó régi és nem fizetsz érte? Akkor semmit sem ér.
Ez a 30 napos próbaváltozat, aztán vedd meg egy évre.
3/5 anonim válasza:
ESET NOD32 és ESET Internet Security között csupán annyi a különbség, hogy a NOD32 nem tartalmaz beépített tűzfalat, de mindkettő ugyanazt a vírus adatbázist használja.
4/5 anonim válasza:
Régen, a Smart Security esetében ez valóban így volt (tűzfalas), de ma már sokkal többet tud az Internet Security11.
Zsarolóvírusok elleni védelem, Netbank és tranzakcióvédelem, Otthoni router rendszeres ellenőrzése is benne van.
5/5 he84 válasza:
Én a Kaspersky-t ajánlom, ez az egyik legjobb. Egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!