Ha vírusirtó blokkolta a weboldalt akkor nem kaphattam vírust ugye?
Figyelt kérdés
Rákattintottam egy linkre és azonnal felugrott vörösen az Avast hogy káros weboldal(azt hiszem script). A Firefox előzményekben kiírja az oldat. Lefuttattam a rendszervizsgálatot néhány fájlt nem lehetett átvizsgálni (avast fájlok). Ez tegnap volt ma már nem találja őket így nem tudtam karanténba rakni. Átvizsgáltam egy Avast mappát nem talált semmit de az Avast szerint 330 MB, és a tulajdonságok szerint 289 MB méretű.2012. máj. 23. 18:00
1/2 anonim válasza:
Szerintem az Avast mappájában rejtett fájlok vannak, szóval a válasz: nem, nem kaptál vírust.
2/2 Robcsi14 válasza:
Avast megette sztem....ujrainditáskor meg ki(dobta) a virusokot xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!