Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan lehet a "Trace. Registr...

Hogyan lehet a "Trace. Registry. Feeding frenzy 2! "-től véglegesen megszabadulni?

Figyelt kérdés

A vírusirtóm (Emsisoft) állandóan jelzi, hogy fent van a gépen, de hiába helyezem karanténba vagy törlöm, akárhányszor ellenőrzöm, mindig előjön; márpedig állítólag meghívó a vírusoknak...

A virusirtóm tutti, hogy nem fertőzött, de nem tud megszabadulni tőle; az Eset Online nem érzékeli, s amúgy ott van a gépen, de nem találni sehol...

Nem tud valaki egy megoldást, hogyan szabadulhatok meg tőle? Előre is köszi a válaszokat!

2012. máj. 20. 12:44
 1/5 Robcsi14 ***** válasza:

Feeding Frenzy egy játék azt töröld majd menj a telepittési helyére C:/Program Files/Feeding Frenzy 2 és SHIFT+DELETE - vel töröld a Feeding Frenzy 2 mappát

Majd futtas egy Registry Mechanic programot vagy egy Tuneup Utilities 2012 öt !

Restart.

Nekem megoldotta ...én torrentröl szedtem le ugyanezt a játékot és fertözött volt !

2012. máj. 20. 13:33
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a gond, hogy maga a játékot már rég töröltem, Revo Pro-val , s az kitakarítja nyomokat, de ez megmaradt...

Kipróbáltam a Registry Mechanic-ot is, a Tune Up Utilities-t is, de egyik sem kapott semmit...

Ez a vacak csak egy nyom, de (információim szerint) egyúttal zöld lámpás felkiáltójel is a vírusoknak... :(

2012. máj. 20. 18:47
 3/5 A kérdező kommentje:

U.I.

Bemásolom, mit ír róla az Emsisoft:

"Emsisoft Malware-Info

Name: Trace.Registry.feeding frenzy 2!E1

Description:

Registry traces are known references of Spyware/Adware which are stored in the Windows registry database. Traces may be autorun keys which make Spyware/Adware run automatically on Windows startup. Traces may also be registrations of Spyware/Adware DLL files which are registered to hijack the Windows Explorer or the web browser.

Important:

Traces can not be harmful by definition. They are only some kind of helpers to enable Malware to be installed and run on your computer."

2012. máj. 20. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez az Emsisoft ingyenes viruskergetője, az összes ilyen kis kockázatú vacakot le tudja szedni.

[link]

2012. máj. 22. 21:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, erre volt szükségem! :)
2012. máj. 23. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!