Hogyan lehet a "Trace. Registry. Feeding frenzy 2! "-től véglegesen megszabadulni?
A vírusirtóm (Emsisoft) állandóan jelzi, hogy fent van a gépen, de hiába helyezem karanténba vagy törlöm, akárhányszor ellenőrzöm, mindig előjön; márpedig állítólag meghívó a vírusoknak...
A virusirtóm tutti, hogy nem fertőzött, de nem tud megszabadulni tőle; az Eset Online nem érzékeli, s amúgy ott van a gépen, de nem találni sehol...
Nem tud valaki egy megoldást, hogyan szabadulhatok meg tőle? Előre is köszi a válaszokat!
Feeding Frenzy egy játék azt töröld majd menj a telepittési helyére C:/Program Files/Feeding Frenzy 2 és SHIFT+DELETE - vel töröld a Feeding Frenzy 2 mappát
Majd futtas egy Registry Mechanic programot vagy egy Tuneup Utilities 2012 öt !
Restart.
Nekem megoldotta ...én torrentröl szedtem le ugyanezt a játékot és fertözött volt !
Az a gond, hogy maga a játékot már rég töröltem, Revo Pro-val , s az kitakarítja nyomokat, de ez megmaradt...
Kipróbáltam a Registry Mechanic-ot is, a Tune Up Utilities-t is, de egyik sem kapott semmit...
Ez a vacak csak egy nyom, de (információim szerint) egyúttal zöld lámpás felkiáltójel is a vírusoknak... :(
U.I.
Bemásolom, mit ír róla az Emsisoft:
"Emsisoft Malware-Info
Name: Trace.Registry.feeding frenzy 2!E1
Description:
Registry traces are known references of Spyware/Adware which are stored in the Windows registry database. Traces may be autorun keys which make Spyware/Adware run automatically on Windows startup. Traces may also be registrations of Spyware/Adware DLL files which are registered to hijack the Windows Explorer or the web browser.
Important:
Traces can not be harmful by definition. They are only some kind of helpers to enable Malware to be installed and run on your computer."
Ez az Emsisoft ingyenes viruskergetője, az összes ilyen kis kockázatú vacakot le tudja szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!