Meztelen csigák jelentek meg a kertben, hogyan lehet véglegesen megszabadulni ezektől a vadállatoktól?
Undorító, kutyaszar kinézetű 10 centis meztelen csigák lepték el ma éjszaka a kertet, szerencsére időben lokalizáltam. 99%, hogy a szomszédból másztak át a kerítés alatt. (egyet épp akkor csíptem el amint átjött volna, de visszahúzta magát) Eddig még nem voltak ilyen dögök nálunk. Ezt a 10-et iktattam... 1 óra múlva újra lecsekkolom a terepet, úgyse lehet aludni ilyen melegben.
Ezek mi a fenéért jönnek át? Locsolás miatt? Ha mészporral felszórom szélesen és vastagon a kerítés mentén, akkor nem jönnek át?
Kutyaszar kinézetű. XD
Amúgy gazdaboltban lehet kapni mérget amit szét
kell szórni a kertben.
az a tíz most épp 95-ös oktánt tankol
Na válaszolok is magamnak :)
Megyek is, elpakolok minden mozdítható virágcserepet a fal mellől, mészpor helyett egyelőre gipszport kapnak.
Na ilyenek a kutyaszar kinézetű meztelencsigák.
Találtam még két vadállatot, azok beljebb voltak, a kutyaházat támadták. Valszeg sötétben bujkálhattak az előző körnél, mert nincs több. A MOl 95-ös oktánszámúja perfekt!
Tehát a deportálást 23-24 óra között kell elvégezni, és fél órával később kontroll. Holnap beszélünk a szomszéddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!