Feltörték a facebookom?
Figyelt kérdés
Kérem, segítsen valaki :(
Megnéztem eddig hol voltam belépve, és volt egy ismeretlen készülék, a lakóhelyemhez képest egy távoli ponton, ahol még sosem jártam és a közélében sincs semmilyen ismerősöm. A jelszavam senkinek se adtam meg soha, nem is lehetne kitalálni.. Most megváltoztattam. De nem értem mi volt ez.. Van olyan, hogy ez egy hiba lehetett?
2018. febr. 9. 16:46
1/6 anonim válasza:
Változtass jelszót, azonnal.
Ezzel az a készülék ki fog jelentkezni, Gmail esetén van olyan, hogy "összes kapcsolat kijelentkeztetése", ha megtalálod, aktiváld, de jelszóváltoztatással elvileg ki kell hogy jelentkeztesse...
2/6 Robivosi válasza:
Előbbi válaszolóval egyetértve még annyit tennék hozzá, hogy jelszó változtatása mellet használj két lépcsős azonosítást. Tudom ódzkodnak az emberek a telószám megadásától, de legalább biztonságosabb.
3/6 anonim válasza:
Fiókbeállítások- Biztonság- Aktív bejelentkezések- itt törölj mindent. Üdv.
4/6 anonim válasza:
Facebook- Beállítások- Biztonság és bejelentkezés- Bejelentkezett helyek- itt - Továbbiak, és lenyílik a lista. Ebben az esetben, ha mindenhonnan kijelentkezel, /a 3 kis pontra kattintva/ előfordulhat, hogy a mobilon a bejelentkezéskor kiírja, hogy lejárt munkamenet, jelentkezz be újból... vagy valami ilyesmi. Remélem így jó lesz :) Üdv.
5/6 anonim válasza:
Elnézést, ez kimaradt- a lista végén szerepel, hogy - Jelentkezz ki az összes munkamenetből - ha nem akarod egyenként kattintgatni :) / már ha hosszú a lista/
6/6 anonim válasza:
Amellett, hogy jelszót változtatsz és beállítod a kétfaktoros hitelesítést, az fiókodhoz tartozó e-mail cím(ek)nél is változtass jelszót! Ugyanis lehet, hogy azt törték fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!