Feltörték a facebookom? Nem értek ehhez.
Figyelt kérdés
Beszélgettem mesengeren valakivel, és egyszer csak én elküldtem neki egy képet (persze valójában nem én voltam) ez egy nagyon régi vicces kép rólam, ami valószínűleg nekem már nincs is meg, talán valahol a beszélgetések között található meg valakivel. Sejtem is hogy kivel, valaki esetleg belépett a mesengerembe, és lementegetett képeket, majd egy beszélgetésemet figyelve elküldték annak akivel éppen chateltem? Azonnal jelszót cseréltem, de nem tudom mi lenne a következő teendő, kétségbe vagyok esve, hogy valaki egy kicsit több képet is megszerzett rólam.
Tudom, hogy elég bugyután fogalmaztam, nem szeretnék gúnyos válaszokat, sajnos ilyen téren nem vagyok jó.
2017. márc. 18. 00:22
1/4 ThodEE GoD válasza:
Ennyi elég lesz remélhetőleg :)
Jól döntöttél hogy rögtön cserélted
3/4 anonim válasza:
A Facebookot feltörni szinte lehetetlen de a hozzá tartozó email címet már igen.Cserélj jelszót az emailednél is.
4/4 anonim válasza:
Sz.rt se érsz a jelszócserével, a tipukus módja az ilyen jelszószerzéseknek, hogy a gépedre nyomnak rá egy trójait. Szóval először is szedj le egy live linuxot, azzal cseréld ki az összes jelszót mindenhol, majd eressz rá windowsra egy pár víruskeresőt, bár tán az újratelepítés célszerűbb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!