Szerintetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal egy chatoldalon, ahol névtelenül lehet írni. Azt mondta küld képet és egy link jött fel, amit megnyitottam. Az volt benne hogy a megtekintéshez jelentkezzek be facebookra. Volt a lap alján valami ablak, amit ha megnyitottam feljött egy másik opdal de nem tudom mi volt az. 2 facem van, a biztonság kedvéért azt adtam meg amit kevésbé használok. Miután ez megvolt visszaugrott a facebook kezdőlapra. A srácnak utána már nem tudtam írni. Ha jól emlékszem a lap alján egy olyan link jelent meg ami azzal kezdődött hogy scotent vagy valami ilyesmi? Szerintetek kémprogram lehet? Kérlek minél hamarabb válaszoljatok2018. jan. 28. 13:59
1/2 A kérdező kommentje:
Megnéztem az oldalt ami a lap alján volt és valami web hostingot ír. Nem igazán értek ezekhez, valaki elmagyarázná mi is ez pontosan?
2018. jan. 28. 14:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!