Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek mi lehet ez?

Szerintetek mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy sráccal egy chatoldalon, ahol névtelenül lehet írni. Azt mondta küld képet és egy link jött fel, amit megnyitottam. Az volt benne hogy a megtekintéshez jelentkezzek be facebookra. Volt a lap alján valami ablak, amit ha megnyitottam feljött egy másik opdal de nem tudom mi volt az. 2 facem van, a biztonság kedvéért azt adtam meg amit kevésbé használok. Miután ez megvolt visszaugrott a facebook kezdőlapra. A srácnak utána már nem tudtam írni. Ha jól emlékszem a lap alján egy olyan link jelent meg ami azzal kezdődött hogy scotent vagy valami ilyesmi? Szerintetek kémprogram lehet? Kérlek minél hamarabb válaszoljatok
2018. jan. 28. 13:59
 1/2 A kérdező kommentje:
Megnéztem az oldalt ami a lap alján volt és valami web hostingot ír. Nem igazán értek ezekhez, valaki elmagyarázná mi is ez pontosan?
2018. jan. 28. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet vírust küldött neked.
2018. márc. 15. 12:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!