Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » WINDOWS 10-ben hogy lehet...

WINDOWS 10-ben hogy lehet kikapcsolni a kémkedést?

Figyelt kérdés
Mindent amit csinálunk Windows 10 naplóz,hogy tudom ezt megakadájozni? Fent van a ccleaner és van benne egy olyan hogy naplózott fileok törlése,de szerintem ez semmit se ér.....

#kémkedés #Windows 10 #naplózott file
2018. jan. 22. 14:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%
@10: A Pentium G4560 sikersztoriját majdnem elfelejtettem. Avagy hirtelen az intelnél összedobtak egy pentium procit, ami 2 magos, mit ad' Isten 4 szálas, HT-s, tehát lényegében i3 szintjén áll, csak éppen felébe, harmadába kerül, mint az és mivel kaby lake architechtúrára épült, ezért minő véletlen, win10-en kívül más windows-zal nem is hajlandó érdemben szóba állni.
2018. jan. 22. 21:19
 12/25 anonim ***** válasza:
74%

A Windows 10 minden évben lesz hibája a nagy frissítések miatt. Sajnos nekem megint van gondom vele mert őszi nagy frissítés után nem raktam újra a gépet, de már többet nem is fogom a Windows 10-t mert Win7 lesz ameddig még működi fognak a programok, utána Win8.1 lesz és majd Linux. Szerintem is ez az egész processor csak hülyeség hogy váltsunk Win10-re, és vegyünk új processort, de akinek 2016-nál régebbi processorra van annak lassú lesz a gépe (mint nekem), és aki Win7-n 8.1-n frissíti ezt a biztonsági frissítést nekik még rosszabb lesz, a Microsoft nem fog nekik segíteni (ezt olvastam cikkben). Nekem kicsi lassú lett a gépem, pedig nem gyenge gépről van szó, 2014-ben vettem. Nálam az őszi nagy frissítés óta 1 nap ha rányomok 3x a frissítések keresésére, akkor 2x telepíteni fogja a Defender frissítését, fogy a helyem. Tegnapelőtt görgettem az egérrel itt gyakorin, a gyakori alját nem láttam csak kis darabokban annyira be lassult a gépem 8 giga rammal. Hiba töröltem a frissítést később vissza rakta megint. Nagybátyámnak is vannak gondok a Windows 10 miatt, múltkor nem

működöt neki az egész tálca, mind a kettőnknek tele van a start menüje reklámokkal, és mindig telepít az áruházból alkalmazásokat. A Windows 10 meg tönkre teszi a HDD-t, hogy vegyünk újat. A Microsoft azt akarja mindenki Win10-t használjon hogy nagyon megtudjanak figyelni, és adott ki olyan frissítést 7, 8.1, is hogy lássák hogy én most mit írok ide (cikkben olvastam), de azokon a rendszereken ki lehet kapcsolni a frissítéseket. Én újba rakom a gépet egyből minden frissítést letiltok Win7-n hogy ne legyen gond. A Microsoftnak és a processor cégek azt akarják mindenki vegyen új gépet. Mikkor Win7-t használtam ki volt kapcsolva a frissítések semmi baja nem volt a gépnek (ez igaz a telefonomra is), be van kapcsolva a frissítések előbb utóbb be lassulnak vagy összeomlik a rendszer így https://www.youtube.com/watch?v=trI9jU_TUpI

Ezt nekem is csinálja a Win10 :( https://www.youtube.com/watch?v=0297cUwvjRA le fel kapcsolja akár 1 percre állítom akár soha, de most 0 percre van állítva így ritkán csinálja.

2018. jan. 23. 01:29
 13/25 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene olyan merevlemezt venni, ami parkoltatja a fejet. Megnyugtatlak, ha Win 7-re váltasz, akkor sem oldódik meg ez a problémád, mert nem a Windows csinálja. Az Windows Store-ról meg annyit, hogy nem kötelező használni, ha akarod akkor néhány paranccsal le is törölhetőek az alapból feltelepített áruházos appok vagy használhatsz LTSB verziót, amiben egyáltalán nincsen Store. A Win 10 egyébként sokkal kevesebb erőforrással beéri, mint a 7-es verzió, szóval sok sikert a visszaváltáshoz, mert ez sem a Win 10 hibája.
2018. jan. 23. 01:50
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

Itt gyakorin ajánlották nekem adattárolásnak ezt a HDD-t WD Caviar Blue 3.5" 1TB 64MB SATA3 WD10EZEX

Sajnos a Win10-n, nem lehet örökre letiltani a frissítéseket.

Akkor miért van ennyi gondom 2 honnapja a gépemmel, és a nagybátyámnak?

2018. jan. 23. 02:29
 15/25 AntZ ***** válasza:
89%

Ezzel:

[link]

2018. jan. 23. 09:47
 16/25 anonim ***** válasza:
57%
# 15: Mire jó ez a program?
2018. jan. 23. 12:36
 17/25 anonim ***** válasza:
#14: Ezt neked kéne tudnod. Tipikusan abból szoktak problémák lenni, hogy az emberek telerakják szeméttel a számítógépüket és várják a csodát.
2018. jan. 23. 14:08
 18/25 A kérdező kommentje:
Esetleg hozzá szolnátok a kérdésemhez is? De amúgy nyugodtan beszélgessetek,engem nem zavar :D
2018. jan. 23. 14:16
 19/25 anonim ***** válasza:
57%
# 17: Hol lehet kikapcsolni a frissítéseket Win10-n örökre?
2018. jan. 23. 14:36
 20/25 anonim ***** válasza:
Sehogy. Csak ugy megsugom neked mar a windows 98'ban is voltak kemkedos progik. Csak nem vertek nagy dobra. Ha nem vagy raszorulva a windows-ra akkor ajanlom figyelemdbe a Mint/Ubuntut. Ott azt csinalsz amit akarsz.
2018. jan. 24. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!