Comodo DNS Secure üzenet jelenik meg több net oldalnál, mi ez és hol lehet kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Megjelenik és pajzs is és megkérdezi, hogy biztosan tovább akarok-e lépni. Ráklikkelve beadja az oldalt. De azt is előfordul, hogy azt adja be, az ön kapcsolata nem privát. Nem is akarom elrejteni a kapcsolatfelvételt, ha erre gondolnak. Ez mostanában jelent meg. (Amióta az Adblock programot feltettem, ami semmit nem ért,egyébként.)2017. okt. 17. 09:23
1/1 anonim válasza:
Az Adblock valóban egyre kevesebbet ér, ha van lehetőséged inkább az ublock origin-t használd.
A két dolognak semmi köze nincs egymáshoz, ez biztos. A Comodo beállításaiban vissza tudod állítani, de én már évek óta nem használtam, így fogalmam sincs, hogy hol...
A telepítésnél megkérdezi, hogy akarod e használni, ha nagyon nem boldogulsz vele, uninstall, majd telepítsd fel újra.
Esetleg böngészd át ezt is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!