Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan deríthetem ki, hogy ki az?

Hogyan deríthetem ki, hogy ki az?

Figyelt kérdés
A facebookomba folyamatosan, naponta 2x-3x belépeget valaki egy Mac-ról. IP-címet tudok hozzá, ezen kívül semmit. Jelszót is és e-mail címet is változtattam már, ki is léptettem, de így is megoldja... Valaki help!?

2018. jan. 18. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
KeyLogger a gépeden? Egy teljes víruskeresést, illetve malware keresést lefuttatnák a gépeden.
2018. jan. 18. 19:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy másik gépről lépj be és változtass jelszót, utána pedig telepítsd újra a windowst a saját gépeden, addig ne lépj be a saját gépedről. Nekem ez a tippem.
2018. jan. 18. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg van az IP, akkor mehetsz a rendőrségre. Le tudják kérdezni a szolgáltatónál, hogy ki az.
2018. jan. 18. 20:33
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Ezt hol tudod megnézni? Hol mutatja neked, hogy más belépeget?
2018. jan. 18. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha minden általad használt e-mail fiókod megváltoztattad, és beállítottad a kétfaktoros hitelesítést, akkor nem nagyon fog belépni rajtad kívül senki más sem.

A rendőrséget nem ajánlom. Egyik ismerősöm fiókjába is ki-be járkált valaki, elment hát a gyerek a rendőrségre az IP címmel. A tettes ugyan nem lett meg, mert TOR-on keresztül csinálta, de megkapta a rendőrség a listát az ismerősöm által letöltött szoftverekről, és hát volt köztük néhány, ami nem volt annyira jogtiszta, úgyhogy megindították az eljárást az ismerősöm ellen.

2018. jan. 18. 21:13
 6/9 anonim ***** válasza:

#5 Honnan vették, hogy nem minden jogtiszta? Ha volt olyan idióta, hogy elmondta, akkor ne csodálkozzon.

Egy próbát meg ér a rendőrség, max. proxy-t használt, bár, ha Mac-el csinálta, akkor nem hiszem, hogy olyan észtraktor lehetett.

2018. jan. 18. 21:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, jöhetnek még tippek. Amúgy iphoneon, alkalmazásban, a beállításoknál meg lehet nézni, és ezt használom, nem gépen 😌
2018. jan. 18. 22:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerinted a rendőrök hülyék? Ha azt látjok a forgalmi logban, hogy ncore meg thepiratebay, meg azt hogy microsoft.office.pro.plus.2016.v16.0.4266.1003.rtm+activator.torrent, akkor szerinted mit csinálnak? Szilvásbuktát? :)

2018. jan. 19. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Gyanítom, ha ilyen egyszerű lenne, Magyarország negyede ellen eljárás indult volna.
2018. jan. 19. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!