Az lehetséges hogy az Avast vírusírtó csak úgy minden jel nélkül lenyúl pénzzel?
Előre leszögezem, nem, nem rendeltem meg semmit, be sem volt kapcsolva a gépem, reggel láttam telefonon ezt az e-mailt. Nem is szoktam használni az Avastot, egyszerűen a gépre telepítették megvételkor.
A payPal küldött róla számlát (e-bay-nél szoktam használni, tehát tudja a számlaszámom)
De hogy lehetséges az hogy minden jel és kérdés nélkül levesz ennyi pénzzel?
Okoskodók kíméljenek pls
Ezt az e-mailt kaptam:
Köszönjük, hogy a(z) Avast Internet Security (60-day Trial) - 1 PC, 1 éves ingyenes próbaverzióját választotta! Az ingyenes próbaverzió használati ideje lejárt, ezért kiszámlázzuk Önnek a használat díjat. Kérjük, tekintse meg az előfizetés vásárlásának adatait.
Hely neve: AVAST Software s.r.o.
Rendelés azonosítója: ------------
Rendelés adatai:
Termék AMOUNT
Részösszeg: 11 805 Ft
Adó: 3 185 Ft
Szállítás:
Összesen: 14 990 Ft
"Az ingyenes próbaverzió használati ideje lejárt, ezért kiszámlázzuk Önnek a használat díjat."
Nem érzed te ezt egy kissé furának? Mondjuk kamunak?
Az Avast-nál van ingyenes és fizetős felhasználás is, a fizetős nyilván többet ad.
Nem egyszer dobta már fel nekem, hogy kezdjem meg az fizetős szolgáltatást 30 napig ingyenesen. Tehát kipróbálhatod, mit tud a fizetős szolgáltatás, de az CSAK 30 napig ingyenes.
Természetesen a lehető legátlátszóbb szürkével van jelölve a nem kérem, maradok az ingyenes verziónál gomb.
Gondolom te jó kis user módjára rákattintottál az ingyenes időszakra, bepötyögted amit kér, az Avast pedig a megállapodás szerint előfizetéses rendszerben levonta a pénzedet.
Nincs itt semmi csoda, átverés, te voltál figyelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!