Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » S. O. S. Eltűnt minden képem,...

S. O. S. Eltűnt minden képem, videóm, de ez hogyan történhetett meg?

Figyelt kérdés

"Médiatároló foglalt" ezt írja ki. Valamint,hogy "SD kártya beolvasása" aztán nulla kép,nulla videó.

SOHA nem volt még ilyen. Egyszer csak beszeretnék lépni a galériába. Képeket akartam feltölteni instagrammra,amikor kiírta ezeket a telefonomat. (Fentebb említett szöveget) majd bumm! Látom,hogy MINDEN fotó,videó eltűnt. ;(

Szalagavató,kutyámról,kirándulások,a mostani karácsonyi képek ;( videók. Egy csomó emlék. Nekem nincsen gépem. Csak telefonom van. Nem tudtam lementeni ezeket sehova sem. És most minden elveszett. ;(

Mi történt??? Hogy lehet ilyen? Mit lehet csinálni? Zenéim sincsenek meg. Képet sem tudok lementi a netről sőt fotózni sem tudok. Nem értem ezt. Nem nyomtam el semmit,nagyon vigyáztam mindig a telómra. Ebben a pillanatban láttam meg,hogy mi történt. ;( Lehet gyerekes vagyok..de nekem ezen a készüléken rengeteg emlékem volt. Nagyon sajnálom azokat a képeket. ;( Mit lehet csinálni?

;(

2017. dec. 29. 00:20
 1/4 A kérdező kommentje:
Basszus. Letölteni sem tudok semmit pl play arházból. Valami hibát jelez. ;( mi a fene történhetett? ;(
2017. dec. 29. 00:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Google Photos-hoz nem töltötted fel a képeket automatikusan?

Az adattárolók sajnos ilyen dolgok, 5 év az átlagos életük, aztán egy részük 1 év alatt, egy részük 10 évig is bírja.

Emiatt kötelezö a fontos adataidat rendszeresen biztonságimenteni, lehetöleg több földrajzi helyen. Mobilhoz a felhö mellett az OTG pendrájv is jó megoldás.

2017. dec. 29. 03:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg meghalt a belső memóriája- az én Samsungomnál ugyanez volt a probléma (2 év használat után). Ha nem volt bekapcsolva a Google Fotók szinkronizálása (pedig alapból be van minden Androidos telefonnál), akkor bizony minden elveszett.
2017. dec. 29. 09:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ez úgy előzhető meg, ha mini SD-kártyát teszel a mobilba, valamint időnként le is mented. Samsungok KIES-sel kapcsolódnak a Windows-hoz, az akku töltéséhez használt eszközön levő USB kábellel. Ráadásul kell egy akár ingyenes vírusirtó is, de nem a Google Playről, az egy vírusgyár, hanem a gyártó honlapjáról. Például ez: [link]
2018. jan. 1. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!