Mcaffe vagy eset smart secutity vírusirtóra fizessek inkább elő melyik működik hatásosabban?
Az októberi teszteken valamivel jobbnak találták a McAfee-t ( erre gondolhattál talán ).
Egy fekete pont a McAfee-nek ( ha még mindig ez a gyakorlat ) az automatikus licencelés.Más szóval, ha kártyával fizetsz, és nem állítod be utólag, akkor a licenc lejárta előtt automatikusan leemeli a folyószámládról a megújítás összegét.
Eset Smart Security megszűnt, helyette az Eset Internet Security11 próbaverzióját töltsd le és próbáld ki. Azzal számolj, hogy uralja a gépet, de még a routert is. Adnak hozzá regisztrálás után TRIAL kódot. Ha megveszed 1 évre, nézd meg a kedvezményeket is.
VIGYÁZAT !!! McAffe
Vettem jó drágán 1 éve egy LG notbook-ot.
Alapból A MacAffe volt telepítve.
Időközben lejárt az alapelőfizetés. Vacilláltam hosszú időn át, napi 2-3 molesztálás mellett, hogy frissítsem, vagy ne, mert nem bíztam benne.
Nem szeretem, amikor rám akarnak erőszakolni valamit.
A múlt héten mégis beadtam a derekam és átutaltam a mindennaposan felugró menün keresztül az összeget 2 évre-"akciósan"
Banki leemelés....visszaigazolva, DEE a felület amin intéztem eltűnt...Kapcsolati hibára jelzett vissza...(Persze csak a banki visszaigazolás után)
Próbáltam a kapcsolatot felvenni akkor, de csak telefonon élőben tehettem volna panaszt, legalábbis nincs más lehetőség (Megjegyzem hogy tudom hogy genetikailag már kellene beszélnem az angolt, de úgy látszik, hogy az őseim ez irányban nem "mutálódtak" és az én tanult angolom az élő beszédre, vitára nem partiképes .(A mai napon,-várva egy pár napot,-gondolva egy kis átfutási időre írtam egy levelet az egyetlen talált levelezőcímre_ fordító progik segítségével a "Media@McAfee.com"-ra, de automatikus válasz jött, innen ne is várjak választ.
A fent említett társaság csak a reklámozás erejéig tanult meg magyarul, ha gond van akkor már egy más anyanyelvű "hűlyegyerek"-nek csak a pénze kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!