Melyikkel járok jobban az avast free antivírussal vagy a eset nod 32 antivírussal vagy az avg-vel?
Semmi szükséged bármiféle vírusírtóra, ha megszabadulsz a gépeden levő legkártékonyabb vírus+kémprogramtól, aminek Windows a neve! Vagyis: Töröld le a francba, amit úgy a legegyszerűbb ha telepítesz egy Linuxot. És kész, ennyi, csókolanyádmari! Lassan 2 évtizede nincs semmi windózerom, Linuxot használok, s ezalatt nem volt szükségem semmiféle vírusírtóra se. Mégse szoptam be semmi vírust. Nem mellékesen ha mindenáron akarsz vírusírtót, találsz a Linux alá is, természetesen ingyeneset, de arra sincs szüksége egy normál felhasználónak. Még nekem se holott nem normál hanem totál abnormál vagyok...
Ez a legbiztosabb, hidd el: A nemlétező antivírusprogi nem kerül pénzedbe, semennyire se lassítja a gépedet, nem ad hamis jelzéseket, maga az oprendszer se kerül pénzedbe (Linux), villoghatsz vele mások előtt hogy milyen geek lettél, sőt az se kizárt hogy a végén még valamit tanulsz is majd neki hála a számítástechnikából...
Úgy mellékesen pedig, nem fog kémkedni utánad az antivírusszoftver se, ha nem használod ugyebár. Nézz csak utána, a kasperskyt kitiltották az USA-ból, mert kiderült hogy a ruszkik azt felhasználva kémkedtek...
#9, azért nem kell mindent készpénznek venni, sem a kasperskyn keresztül, sem nélkülük nem avatkoztak be a ruszkik a zusa elnökválasztásba. A propaganda az egy dolog, az igazság pedig egy másik.
Ha annakidején a Linux nyer a Gates-hálózat ellenében, hasonló lenne a helyzet, csak most a fonákján: a linuxot lepték volna meg tömegesen a megélhetési hekkerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!