Most vírusos lett a gépem az online filmes oldalaktól?
Nem tudom miért jó ez így hogy 2 ablak is megnyílik egyszerre, még az a jó Ncore-n nem ugranak fel az ablakok.
Reklámblokkolót használok de nem érnek semmit sem az ilyen felugró reklámok ellen.
MIT TANÁCSOLTOK HAGYJAM AZ ONLINE FILMES OLDALAKAT A FRA..A?
Most akkor vírust kaptam, vagy sikerült a Windows Defendernek letiltania? Kép: [link]
Ez nem vírus.
És igen, hagyd az ilyen oldalakat a francba. Ezek az oldalak tudják, hogy nem húzzák sokáig, ezért annyi reklámot tuszkolnak be, amennyit tudnak, sokszor kétes eredetű reklámozó oldalakról, ahol mások beállíthatják a saját kis oldalukat popupként, ahol kis javascriptes banyászgéppé alakítják a géped, amíg ott tartózkodsz. Ami történt volna jelen esetben, ha a nagy sikerű Windows Defender le nem kapcsolta volna.
Én találtam 3 oldalt ahol nem ugranak be reklámok
cinemaworld8PONT)hu
onlinefilmpont(pont)site
www(PONT)onlinefilmekingyen(PONT)com
Az elő és a második még ki írja hogy nem ugranak fel reklámok és igazat is írnak az oldalon.
Szerinted így is marad, vagy ezek is tele lesznek majd reklámmal?
Igen bent vagyok Ncore-n majomparádén is és még más zárt torrent oldalakon is, csak azért szoktam használni online oldalakat vannak olyan filmek amiket még nem láttam és megnézem és utána töltöm le csak torrenten ha tetszik a film.
Szerintem is elkel felejtenem az online filmes oldalakat.
Szia!
Megoldás lehet ha leszeded a Kodi és mellé movieshark reposistory kiegészítőt. Én Android Tv boxon ezzel nézek filmeket. Windows Linux stb is működik
Szerinted ezeken az oldalakon is előbb utóbb befognak jönni felugró ablakok?
A pont helyet pontot rakj.
onlinefilmpont(PONT)site
www(PONT)onlinefilmekingyen(PONT)com
onlinemozifilm(PONT)hu
www(PONT)cinemaworld(PONT)hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!