Milyen Chrome kiegészítővel tehetem abszolút biztonságossá a böngészést?
WOT: Web of Trust ( [link]
Ezzel a kiegészítővel megtudhatom hogy mely weblapok biztonságosak és melyek nem.
Én viszont egy olyat keresek ami teljesen megakadályozza hogy olyan oldalakat nyissak meg ami nincs benne a "zöld" listában. (Aki azt írná hogy "Nincs teljesen biztonságos módszer." azt arra kérném fejtse ki bővebben a válaszát.)
Ezek a böngészők jók biztonságosak? Mi a véleményetek róluk?
Opera, Microsoft Edge, Vivaldi, Brave.
Ha nem jók ezek a böngészők sem, akkor mondjátok el miért?
Windows7 Home Premium, 64 bites. Védelem: Eset Internet Security11 vásárolt lincenszes. Van takarítóprogram (Ccleaner) és időnként lefuttatom. Böngésző: Chrome. Benne csak a fordító van és az uBlock reklámblokkoló. Minden rendszeresen frissitve.
Teljesen biztonságos és ha véletlenül mégis megnyitok valamit, letiltja (URL letiltva) így jelzi. Tehát mi a megoldás: a megbízható, naponta automatikusan frissülő védelem.
Egyik sem különösebben megbízható, olyan sebezhetőségek vannak mindegyikben, hogy öröm nézni.
De szerintem sorrendben az első az Avast SafeZone Browser, a második az Edge, harmadik a Chrome.
"olyan sebezhetőségek vannak mindegyikben, hogy öröm nézni."
Mint például?
És most itt ne a beépülőkről beszélj, amit össze vissza telepítenek az idióta felhasználók.
Köszönöm a válaszokat.
Hasznosak voltak, de úgy érzem hogy senki sem válaszolt magára a kérdésre.
Mindenki vírusirtót vagy másik böngészőt ajánlnál. Igaz a kérdés alapja a biztonság és a vírusvédelem de a kérdés csak a weblapok kizárására irányul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!