Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 10 újratelepítésnél...

Windows 10 újratelepítésnél melyik meghajtót törli?

Figyelt kérdés
Gép alaphelyzetbe állításánál két lehetőség van, Fájlok megtartása, vagy Minden elem eltávolítása. Ha én a minden elem eltávolítására megyek az csak a rendszer partícióját(C-meghajtó) törli vagy az egész hdd-t?
2017. nov. 5. 20:08
 1/8 Robivosi ***** válasza:
Hogy érted, hogy a gép alaphelyzetbe állítás? A windowst akarod egy korábbi állapotba visszaállítani, vagy teljesen újra akarod telepíteni a wint?
2017. nov. 5. 20:30
 2/8 lali51 ***** válasza:
Csak a C meghajtót.
2017. nov. 5. 20:36
 3/8 A kérdező kommentje:
A windows 10ben ez az opció nem újratelepítésre szolgál? Teljesen szeretném. Gondolkodtam, hogy pendriveos telepítésen, de már a biost se tudom megynyitni, ha leállítom és bekapcsolom vagy csak újraindítom nem dobja be azt a cuccost ami írná hogy mivel lehetne. Használati utasításban olvastam, hogy az f2-vel lehet megnyitni, és próbálkoztam is nem nyitotta meg, mintha átugraná. (Notebookról lenne szó)
2017. nov. 5. 20:39
 4/8 Robivosi ***** válasza:
Légyszi add meg a gép pontos típusát.
2017. nov. 5. 20:50
 5/8 A kérdező kommentje:
acer aspire e5-522g-625u
2017. nov. 5. 20:53
 6/8 Robivosi ***** válasza:
Nah... Meg lesz. Indítsd el rendesen a wint. Aztán Shift gomb lenyomása mellett újraindítás. Ekkor belép a windows a speciális beállítások menübe. Ott be lehet állítani, hogy miként induljon. Nyomod az F2-őt folyamatosan, és indítsd a gépet. A Bios-ban kellene kikötnöd.
2017. nov. 5. 21:10
 7/8 Robivosi ***** válasza:
Bocs! Kimaradt a csökkentett módra állítsd!
2017. nov. 5. 21:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. nov. 5. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!