Miért enged be szinte ugyanúgy reklámokat, villogó felugráló bannereket a böngészőm (Chrome de az összes mellett) az AD Muncher megléte mellett? Azt olvastam nagyon dícsérik, de nekem semmit nem használ
Ajánlották neked a uBlock Origint, ami a piacon levő legjobb reklámblokkoló. Te ragaszkodsz ehhez az AD Muncherhez, amit valószínűleg 100 ember használ az egész világon. Jól van, szenvedj vele.
Az is lehet, hogy malware-fertőzött a géped, az ellen nem véd semmilyen reklámblokkoló.
Nem szándékozom senyvedni a Muncher-rel, csak arra számítottam, hátha lesz valaki, aki ismeri és talán csak vmi extra beállítás és megoldódik a probléma. Bármikor lecserélek bármilyen programot egy jobbra, ha van, egyáltalán nem arról volt szó. Az UBlock Origin sem jött be sajnos, viszont köszönöm az első hozzászóló tippjét!
Frissem telepített op.rendszerem van, de a malware ezek fényében gyanús.
Utolsó hozzászóló: ez a Brave böngésző jól hangzik, kipróbálom!! Köszönöm! Nagyon sokat nézek online filmeket a mozicsillagrol, stb. És ott állandó probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!