Iotorrent kérdése:
Hogy távolítsam el a yahoo-t a chromeból?
Figyelt kérdés
letöltöttem egy freeware programot, majd yahoo-s lett a chrome. történt már ilyen, úgyhogy töröltem a programot. A yahoo ugyanúgy ott van. letöltöttem két toolbar removert, egyik se működött, bementem a chrome beállításokba, változtattam egy csomót, de a yahoo még mindig benne van!2017. nov. 1. 09:02
1/6 Robivosi válasza:
Mivel egyik megoldás sem vezetett eredményre, ezért töröld le a chrome-ot, majd telepíts újra.
2/6 anonim válasza:
Először is: mit jelent az emberi nyelven, hogy "yahoo-s lett a chrome"?
Másodszor: nem tudom, mi az a toolbar remover, de ha malware-el fertőzött a géped, akkor az alábbi programok segíthetnek:
Malwarebytes
AdwCleaner
HitmanPro
SpyBot Search & Destroy
Bitdefender
3/6 A kérdező kommentje:
megpróbáltam mind a kettőt,de egyik se működött
2017. nov. 1. 17:04
4/6 anonim válasza:
Öhm, az valószínűleg valami kártékony programnak köszönhető. A #2-es válaszoló által javasolt programokat tudom ajánlani én is, meg töröld a chrome-ot és rakd újra (valamiféle clean install-szerűen próbáld törölni ha lehet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!