Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kaptam egy vírust, hogyan...

Kaptam egy vírust, hogyan távolítsam el teljesen?

Figyelt kérdés
Tegnap este kaptam valami Orosz vírust..Fogalmam sincs, hogy hogyan..Töltöttem Avast-ot és elvileg eltávolította a Mail.ru nevű szarságot.Aztán letöröltem az Avast-ot, mert nemtalált semmi más egyéb vírust, de mikor CS:GO-zok, akkor hírtelen bejön az Opera és egy reklámmal..Ez nem csak játék közbe van, csak így random néha bejön magától a böngésző, és már idegesít..Mit csináljak, hogy ne jöjjön be magától ez a sok reklám?

2017. aug. 8. 10:11
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
ESET NOD 32
2017. aug. 8. 10:14
 2/26 A kérdező kommentje:

És ez majd letörli, és megoldja?

Mert a vírusírtót nemakarom fenthagyni a gépen, és ha letörlöm a vírusírtót, remélem nem jönnek be újra a reklámok :D

Kipróbálom

2017. aug. 8. 10:16
 3/26 Dongaben ***** válasza:
Elsőnek a "Malwarebytes"-t próbáld ki.
2017. aug. 8. 10:18
 4/26 csigusz27 ***** válasza:

"Aztán letöröltem az Avast-ot"

Akkor min csodálkozol? xxxddd......

2017. aug. 8. 10:19
 5/26 anonim ***** válasza:
Miért nem akarod fenthagyni a vírusirtót te ordovíciumi őshüllő? Ne csodálkozz ha vírusod van... Ha multizol akkor a játék erejéig kapcsold ki.
 6/26 anonim ***** válasza:
0%
Az ESET jobb, az Avastnál. Ha nem oldódik meg akkor rakd újra a gépet, s már ESET-et rakj rá.
 7/26 anonim ***** válasza:
Hagyd az esetet tegyél fel kasperskyt vagy bitdefendert és futtasd le az adwcleanert meg a tddsskillert is
2017. aug. 8. 10:25
 8/26 A kérdező kommentje:

Kipróblátam az ESET NOD32-t, talált kártevők:13 xDD WTF..

Eddig nemjött be, remélem nem is fog..Újratelepíteni meg azért nemakarnám, mert még a sok játékot letölti újra..(GTA V, CS:GO, WWE 2K16, Wolfenstein stb..)

2017. aug. 8. 11:33
 9/26 anonim ***** válasza:
Mondtam, hogy az ESET jó választás :)
2017. aug. 8. 11:35
 10/26 A kérdező kommentje:
Jah minden jó, csak hogy a NOD32 miatt nemmegy a gyakorikerdesek.hu...Na hát nagyon menő... :/
2017. aug. 8. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!