Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Kaptam egy vírust, hogyan...

Kaptam egy vírust, hogyan távolítsam el teljesen?

Figyelt kérdés
Tegnap este kaptam valami Orosz vírust..Fogalmam sincs, hogy hogyan..Töltöttem Avast-ot és elvileg eltávolította a Mail.ru nevű szarságot.Aztán letöröltem az Avast-ot, mert nemtalált semmi más egyéb vírust, de mikor CS:GO-zok, akkor hírtelen bejön az Opera és egy reklámmal..Ez nem csak játék közbe van, csak így random néha bejön magától a böngésző, és már idegesít..Mit csináljak, hogy ne jöjjön be magától ez a sok reklám?

2017. aug. 8. 10:11
1 2 3
 21/26 nancika ***** válasza:
Az avast meg a Nod vírusírtó. Ez egy rossz indulatú reklámprogram. Malwarebytes anti malware segít
2017. aug. 8. 20:33
 22/26 A kérdező kommentje:
Ellenőriztem a Malwarebytes-al, és talált is kártevőket, azokat karanténba rakta, és én töröltem meg minden, de ugyanúgy bejön a szaros reklám..Már idegesítő, hogy játszok, és egyszer ledob az asztalra, mert bejön az a szar reklán..Az a baj a Malwarebytes csak akkor tiltja hogy bejöjjenek ezek ha Premium, és megvan véve, de én nemakarok vírusírtót venni..Nincs valami ehhez hasonló ami ingyenesen is letiltja ezeket a reklámvírusokat :( ?
2017. aug. 9. 18:15
 23/26 anonim ***** válasza:
Mondom hogy AdwCleaner. Az arra van és amikot futtatod zárj be minden mást.
2017. aug. 9. 21:36
 24/26 A kérdező kommentje:

Lefuttattam erre most is bejön..Komolyan besz*rok.

Ez olyan komoly, hogy egyik vírusírtó se találja meg, és tiltja le

2017. aug. 9. 22:09
 25/26 anonim válasza:

Bármit, csak Avast-ot ne!!

Én a vírusokat úgy kerülöm el, hogy ismeretlen forrásból semmi vackot nem töltök le, nincsenek játékaim se (mondjuk én már nem is játszom), minden adatom egy külső vinyón van + a használt programok setupjai. Ha valami vírusgond van, szimplán újratelepítek. Ez a legeslegegyszerűbb számomra. Ha hajlandó vagy ,,lemondani" a játékaidról, mentsd le az adataidat és telepítsd újra. :)

2017. aug. 10. 22:15
 26/26 A kérdező kommentje:
Hát újra is fogom, eldöntöttem..Elősször még a GTA V-t végigviszem, mert 60 GB, és nemakarom majd újra letölteni..Többi játék mentésfájlait meg elmentem egy pendrive-ra, és újratelepítem :D
2017. aug. 11. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!