Lehetséges-e saját számítógép és idegen telefon között kapcsolat?
Elvagy tévedve. A kérdésedet sem értem.
A facebook fiókod nem a telefonodhoz van kötve. Ez azt jelenti hogy ha valaki tudja a facebook felhasználó neved (vagyis igazából az email címedet) és a jelszavad, akkor a világ bármely pontjáról betud lépni a facebook fiókodba, bármilyen eszközről.
Hogyan előzd meg ezt? 1. Használj rendes jelszót, ne legyen semmiféle értelme a jelszavadnak (Random váltakozó nagybetűk, kisbetűk, számok) és minimum 8 karakterből álljon.
Használd a kétfaktoros hitelesítést, add meg a telefonszámod a facebook beállításaiban. Így ha bárki beakarna lépni a facebook fiókodba, a jelszavad tudatában sem fog tudni, mert a jelszó beírása után még kérni fog egy 4 vagy 5 számjegyű kódot, amit a telefonodra küldenek egy sms-ben. Ez a kód egyszerhasználatos, tehát párpersz múlva már érvénytelen lesz a kód, és úrja elkell hogy küldjenek egy kódot sms-ben.
Nem vagyok eltévedve, hisz nem állítottam semmit, hanem kérdeztem.
A válasz többi része korrekt.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!