Melyik az a vírusírtó program, amely a legkevesebb memoriát foglalja?
Hmm nekem az AVG vált be legjobban :) Nem zabálj a memóriát és véd is. (nekem kb. 5MB memóriát fogyaszt)
Nekem is régebben volt AVG-m, de mikor elindította az autómatikus vizsgálatot, annyira akadozott a gép, hogy semmit nem lehetett vele csinálni órákig, ha nem állítottam le.
A Nod-dal nem volt ilyen gondom.
Egyébként ez még Xp alatt volt 512Mb rammal.
1 GB RAM-mal már szépen fut a háttérben az ESS. De a tied nagyon kevés. Ingyenesek közül ez csak 4.0 Mb-tz igényel és nagyon jónak látszik:
Ha eredeti a Windows, ezt is letöltheted, 7 Mb kell hozzá:
Avira antivírus
nálam semmit se lassít
csak akkor egy kicsit amikor a vírus updatet tölti le
de az csak pár másodperc
16-20 e Ft-ért lehet venni P4-es gépeket, azokkal már lehet valamit kezdeni.
Az a gond, hogy ez a RAM annyira kevés, hogy igazából nem lehet rá pakolni normális vírusirtót. Ha pedig találsz is, ezen a procin nagyon meg fog látszani a jelenléte, főleg, ha csinál éppen valamit.
Ez nem jött be, lállt a program. Az alatta lévőt nem próbáltam, mert lehet, hogy nem eredeti az XP-m.
Meg vagyok elégedve a jelenlegi gépemmel,csak védelemmel szerettem volna ellátni az internet miatt, amit nemrég kötöttem be. Tudom, hogy olcsón szerezhetnék egy sokkal jobb gépet, de nincs pénzem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!