Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy kel az új ubuntu 10.4...

Hogy kel az új ubuntu 10.4 telepíteni?

Figyelt kérdés
a korábbi verziókat használtam is tudtam telepíteni de ez most ki fogót rajtam
2010. máj. 26. 16:49
 1/7 anonim válasza:
Úgy KELL telepíteni, mint az előző UBUNTU verziókat. Semmi változás nincsen, nem értem mi FOGOTT ki rajtad?
2010. máj. 26. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha még fent van a korábbi verzió, akkor rendszer/adminisztráció/frissítéskezelő, itt megjelenik fennt egy sor (a frissítések felett) Elérhető az új "10.04 LTS" Ubuntu kiadás - frissítés gombra kattintva ha van elég hely, akkor frissít rá.

Ha nincs, akkor gondolom úgy mint az eddigiek, kiírod képfájlként és telepíted.

2010. máj. 26. 16:56
 3/7 A kérdező kommentje:
átraktam CD röl DVD-R-e botol hato dvre és nem botol be
2010. máj. 26. 17:12
 4/7 czibles ***** válasza:

ismerős probléma.

amit én írok ki CD/DVD-t arról az istenértsem akar működni, pedig próbáltam már 1-2 féle CD/DVD-t. (ez volt az előző verziókkal is)

leggyorsabb megoldás, az ha leszeded a minimalCD-t:

[link]

ez egyből telepítéskor fogja letölteni a kellő fileokat és egyből telepíti is őket. (itt nem csak továbbokat kell nyomkodni, de nem bonyolut így sem telepíteni.)

2. megoldás:

megrendeled ingyen "eredetiben" a CD-t és tökéletesen működik utána. (3-4 hét mire kiszállítják)

2010. máj. 26. 17:40
 5/7 czibles ***** válasza:

ui:

amúgy 10.04 nem pedig 10.4.

2010. máj. 26. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Én sem tudtam telepíteni a 10.04-est lemezről. Próbál bootolni majd összeomlik a rendszer. Csak frissíteni tudtam a 10.04-re. Ezt leszámítva nagyon kedvelem az Ubit. És mikor látom, hogy emberek mit kínlódnak például a Sality vírussal még inkább tetszik.
2010. máj. 26. 22:11
 7/7 A kérdező kommentje:
már meg oldottam találtam DVD set
2010. máj. 28. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!