Hogy lehet végleg mindent letörölni a gépről?
A programok csak a leíróból tudják törölni, fizikailag a lemezen maradnak amíg nincs a helyére írva más.
Az egyetlen megoldás ha széttöröd a HDD-t (vagy bármilyen más módon működésképtelenné teszed).
Mondjuk nem értem milyen célból szeretnéd letörölni végleg.
advanced systemcare pl egy ingyenes FÁJL megsemmisítőt is tartalmaz, ha nem akkoris első youtube találtat ad kulcsot, mert sztem a gyártó inkább kiad egy ingyen kulcsot minthogy a source kódot nézegesség + aki megveszi afelé reklám ha sok embernek van.
Ha mindent törölni akarsz az már nehezebb, minitool partition wizard talán tud ilyen de sztem az fizetős (ez a funció) bár nem biztos, orr van hogy formázás újraírás csak 0-sal, de ha azon van a windows akkor nem fog bootolni a gép)
Én úgy tudtam hogy valami 25x-ös felülírás van és ilyenkor már visszaállíthatatlan, ilyet tudtok (teljes HDD-re/ingyen)
előző: a nem bootolást úgy érdet hogy véglek tönkreteszi vagy újratelepítés után újra jó lesz?
Köszönöm a CCleaner-t kipróbálom. A HDD-t nem tudom kiszedni mert laptop, jó lenne valami boot-olható, de ha nincs akkor szabad terület törlése is jó?
előző: Nem azért kel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!