Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Zenét töltöttem le YouTube-ról...

Zenét töltöttem le YouTube-ról, Németországban! Nagy baj lehet belőle?

Figyelt kérdés

Rokonoknál vagyok Németországban, és nem is tudtam, hogy itt illegális letölteni zenéket, filmeket! Letöltöttem kb 15 számot YouTube-ról. Szerintetek lehet belőle nagy pénzbírság?

Nem értek az ilyen dolgokhoz, még kiskorú vagyok!

2017. júl. 24. 13:18
 1/5 anonim válasza:
100%
Legfeljebb az ízlésrendőrség tartóztathat le, ha török-német gengszterrapet vagy sramlit töltöttél le :D
2017. júl. 24. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem a letöltés illegális ott hanem a fájlmegosztás. Ezért mondják hogy ne torrentezz ami alapvetően letöltést jelent, mivel ott megosztás is történik már letöltés közben is, plusz azt külön szervezet figyeli.

Ha megnézel egy Youtube-videót azt eleve letölti a böngésző, így meg sem lehetne tiltani a letöltést különben semmilyen videó nem lehetne megnézhető. Ráadásul senki nem figyeli hogy mit csinálsz Youtube-on.

2017. júl. 24. 13:25
 3/5 anonim ***** válasza:
2%
Ugyan mit vagy besza.a letöltöted és kész mia fas.. nak nekik akor az internet ha semit sem szabad amugyis meg honan tudhatad te elöre bizonyicsák rád hogy tudtad és akor is csináltad :D majdha a pin. kerepel akor birják esetleg ugy hogy nyugi amugy én is ausztriában használom a netet mindenre igaz torentezni nem torentezek de filmeket nézek zenét halgatok és minden ok csak azert tesem vid tulzasba Ha meg mégis nyafognak érte mond nekik hogy nyafogjonak akor fél németországnak is
2017. júl. 24. 13:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Keine Panik, nem lesz semmi, én is szedtem már le youtuberol nem egy zenét. Torrentezni nem annyira erdemes.
2017. júl. 24. 15:01
 5/5 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

"Ráadásul senki nem figyeli, hogy mit csinálsz a Youtube-on."

Ebben az egyben tévedsz, kettes. Ajánlom figyelmedbe a Citizenfour c. dokumentumfilmet.

[link]

[link]

2017. júl. 25. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!