Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Windows 10 update törölt...

Bomoed kérdése:

Windows 10 update törölt minden eddig file-t a gépről, mitől lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Tegnap este mikor kikapcsoltam a gépet, lefrissített. Ma mikor újra bekapcsoltam a Win10 teljesen alapállapotba tette magát, minden file törlődött a mappákból, etc... A legnagyobb probléma, hogy elveszett minden játék mentés...:(

Csak a már feltelepített dolgok maradtak meg.

A frissítés: Összesítő frissítés Windows 10 Version 1703 x64-alapú rendszerekhez (KB4025342)

Gondolkodtam már valamilyen rendszer visszaállításon esetleg... Mégis mit lehetne csinálni?

2017. júl. 21. 11:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy egyszerű frissítés nem törölhette le, valami más ott a hiba. Van biztonsági mentésed?

Ha nincs akkor megpróbálhatod ezzel visszahozni a fájlokat, ha még lehet. [link]

2017. júl. 21. 11:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Megoldódott!

Egy idegelenes usert létrehozott valamiért a frissítésnél, és abba lépett be egyből a bekapcsolásnál.

Rákerestem Googleön, hogy temp user, kiadott egy videót, és alatta írta egy arc, hogy kijelentkezett és átjelentkezett a sajátjába.:D

Szóval semmi nem törlődött szerencsére!

2017. júl. 21. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A Windows10 hülyeségei...
2017. júl. 21. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!