Ez hogyan lehet meg akadályozni?
Figyelt kérdés
A saját youtube csatornám ra felkerult egy videó amit nem én tedtem fel és a gmail-ra kaptam emailt hogy szerzői jogok stb meg iesmi én senkinek nem adtam meg a jelszavam akkor hogy kerult fel a videó meg jelzi a gmail hogy honnan jelentkeznek be több telefonró-is ezt hogy túdom meg akadályozni?Meg valami iesmi is ált a email be - Követelés benyújtója: AdRev for a 3rd Party?2017. júl. 20. 22:14
1/4 anonim válasza:
Ha nem te raktad fel valahogy mégis felkerült....
Először is, ha nem te raktad fel, akkor miért nem törlöd?
Másodszor, változtass GOOGLE jelszót illetve dobass le minden eszközt (esetleg kétlépcsős azonosítás)
2/4 A kérdező kommentje:
Videó törölve let jelszó átt irva és még minden adatot vagy is videót feliratkozót mindent töröltem már mi aza kétt lépcsős valami?
2017. júl. 20. 22:32
3/4 anonim válasza:
"A kétlépcsős hitelesítést támogató szolgáltatásokba való bejelentkezéskor nem elég csak a felhasználói nevünket és jelszavunkat megadni, de egy rövid ideig érvényes (vagy egyszer használható) biztonsági kódra is szükségünk van, amelyet a mobilunkon kapunk meg."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!