Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem találom a problémát,...

Miért nem találom a problémát, akárhogy keresem?

Figyelt kérdés
Üdvözletem! Az történt, hogy a gépem elkezdett úgy viselkedni mintha 20 éves lenne pedig csak 2. Egy nap megbolondult és azóta ha kettőt kattintok lefagy. Nem tudok betölteni a neten semmit sőt néha el is megy a net, de más eszközökön jó, szóval nem a wifivel van gond. Ha elindítok egy programot, percekbe telik mire betölt. Mappát másolni is a 20 percembe telik pedig régen ugyanez másodpercekbe telt.Többször előfordult, hogy a windows kompletten leállt és csak egy lila háttér jött be. Átnéztem eset online scannerrel és super antispywarerel is a gépet de semmit nem találtam. A hd sentinel szerint a hard disk is jól szuperál. Próbáltam másik vírusirtót telepíteni, de nem sikerült vagy a vírus miatt, vagy a már meglévő AVG miatt ezt nem tudom. Az AVG már egy napja fut, de nem jelez semmit, sőt 6%-on van. Van valami ötletetek mi okozhatja a bajt? Így teljesen használhatatlan a gépem.

2017. júl. 15. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Az operációs rendszer újratelepítése a megoldás.
2017. júl. 15. 21:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Nincs esetleg más megoldás? Mert nem szívesen törölnék mindent a gépemről, de kimásolni őket meg így fertőzötten lehet nem jó ötlet.
2017. júl. 15. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kell letörölni mindent. Először próbáld meg az adatok megtartásával az újrahúzást. Ha ezzel nem működik, próbálj meg szerezni egy másik vinyót, hogy egyáltalán a gép többi része megfelelően működik-e, értem itt főleg a memóriát.
2017. júl. 15. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!