Hogy oldjam meg ezt a problémát? (vírus)
Már több féle anti-malware-t próbáltam, találtak is kártevőket, azokat törölte a progi vagy karanténba zárta, de még mindíg elugranak új ablakok (adblocker ellenére), meg sokszor ha google-ben keresek, akkor átvált plusnetworkra. Letöltöttem a WiperSoft nevű programot, talált egy csomó fertőzést, pl: Mystart, amisites, liveadexchanger, queryrouter, trotux, plusnetwork, search.ozipcompression, és még sok más...
Ezeket az ingyenes programok nem találták meg, ez a WiperSoft viszont fizetős, legalábbis regisztrálni kell, bankkártya adatokat kell megadni, itt kell regisztrálni:
Nincs valami egyszerűbb megoldás, esetleg valami ingyenes vírusirtó, ami megoldaná a problémát? Már sokat próbáltam, de még mindíg fennáll a probléma. Segítségeteket előre is köszönöm!
+1 az előző válaszoló álláspontjához.
Továbbiakban: legális forrásból származó szoftverek használata. Egyéb dolgok szintén legális úton történő beszerzése. Nincs olyan vírusírtó, ami meg fog védeni, mert a kiberbűnözők mindig egy lépéssel előrébb lesznek.
Továbbá használj megfelelő aktív víruspajzsot, lehetőleg normális gyártótól. Nézz utána a független laborok tesztjeinek, az alapján válassz.
Ha annyira nagyon szeretnéd megmenteni a menthetőt, akkor tölts le egy 30 napos kaspersky-t tökmindegy melyik verziót, amíg leírtja a vírusok egy részét. Léteznek offline vírusírtók is, viszont fertőzés után nehezebb dolguk van... És utána mindenképp Windows újratelepítés. Ha a gépen van gyári visszaállítás, esetleg az is jó lehet, ha nem fertőződött meg... Ha DVD van, akkor arról. Win10 telepítő ingyen letölthető a Microsoft-tól, aktiválni magától fog, ha nem adsz meg kulcsot, de a gépeden korábban aktív volt. De ha nem megy, akkor fordulj hozzáértőbb emberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!