Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért sötétűl el magától a...

Miért sötétűl el magától a kijelzőm?

Figyelt kérdés
Windows 10-en vagyok, és ma azt tapasztaltam, hogy néha elsötétűlt kijelzőm, és rá néhány másodpercel vissza ált... Mivel én nagyon gyanakodós vagyok, emiatt arra gondoltam rögtön hogy ez lehet hogy valami adat lopó vírus ami azért sötétíti el a kijelzőm hogy a háttérben ügyködhessen, és én ne lássam! DE ez csak az én teóriám!! Ha tudjátok miért lehet ez akkor nagyon boldog lennék!(egy fontos tényező, amikor elsötétült a kijelző az egerem még látszódott, szóval valszeg nem a monitor szórakozott velem)

2017. jún. 29. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:

A VGA driver szórakozik veled.

Próbáld újra telepíteni a driverét.

2017. jún. 29. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
nem elég felfrissíteni ha lehet?
2017. jún. 29. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Az is megoldhatja.
2017. jún. 29. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
talán be van állítva az energia gazdálkodás,hogy energiát spóroljon meg neked!Tudod,be lehet állítani,hogy egy idő után takarékra tegye magát,ha nem használod!Egy adat lopó vírus nem fogja elsötétíteni a monitorodat,hanem kizár az egész gépből téged,úgy hogy ne férhess hozzá az adataihoz!Persze majd a te fájljaid kellenek egy hackernek!Ha ilyet bekapsz,akkor újrateszed a gépet és kész!:D
2017. jún. 29. 17:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha laptop, akkor a hajlitgatás miatt megnyúlt a szalag, mozgasd előre-hátra a kijelzőt, ha akkor is elsötétül, ez a baja. Idősebb laposok hibája, javítható.
2017. jún. 30. 12:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Nos én azt tapasztaltam, hogy csak az Edge használata közben volt ez! Általában úgy volt hogy kicsit az egér tőltődött, aztán fekete lett a kijelző és vissza! Ez a jelenség Facebook használata közben volt! Létezik, hogy az Edge ilyen szar hogy befagy? :O
2017. jún. 30. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!