Mit csináljak a gépemmel?
Figyelt kérdés
Egy ideje azt vettem észre, hogy nagyon lassú. youtube-on a videók folyamatosan elhomályosodnak és olyan videók vannak belájkolva, amiket nem is néztem és azt se tudom milyen nyelven van. Legelőször azzal próbálkoztam, hogy gyárilag újra indítottam, de nem változott semmi. Aztán megváltoztattam négyszer is a google fiókom jelszavát, de akkor sem változott semmi. Végül most egy új fiókot hoztam létre, de semmi. Megint be vannak lájkolva videók, amiket nem is néztem. Előfordult olyan is, hogy megállítottam az egyik videót és letettem tálcára az oldalt és fél perc múlva arra lettem figyelmes, hogy valami szól a gépből, egy teljesen más videó elindult, és nem az automatikus lejátszás miatt. Szóval az lenne a kérdésem, hogy miért lassú a gép, mit kéne tennem? Esetleg feltörték?2017. jún. 28. 17:53
1/3 anonim válasza:
Google fiókra dupla faktoros azonosítás beállítása, majd Malwarebytes, AdwCleaner, HitmanPro, SUPERAntiSpyware scan. Majd ha továbbra sem jó a gép és használhatatlan akkor teljes újratelepítés. Ha a beépített recovery partícióról való újratelepítés nem segít, pl mert az is fertőzött, akkor másik lemezről, vagy annak hiányában megbízható helyről letöltött ISO-ról kiírt lemezről újratelepítés (ha Windows, akkor Windows 7-nél nem régebbi legyen)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es újratelepítettem és mostmár teljesen jó :)
2017. júl. 3. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!