Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segítség! Vírusos a gépem?!

Segítség! Vírusos a gépem?!

Figyelt kérdés
La akartam tölteni egy játékot,de a játék helyet lejött valami kínai vírus és nem tudom hogyan szedjem le!Kijött valami kínai ikon az asztalra és ha jobbal kattintok rá,hogy töröljem,valami kínai betűk vannak ott...Újraindítottam a gépet,már bootoláskor bejött valami kínai üzenet,de eltűnt.ESET NOD folyamat spyware-t jelez,de nem tudja törölni!Hogyan töröljem ezt a vírust?Böngésző kezdőlapom is megváltozott,valami Yahoo lett a Google helyett.Milyen vírusírtót futtassak?

2017. jún. 26. 18:43
 1/5 Hominida ***** válasza:
Olyat, aminek két lába van. Egy ilyen helyzetet sajnos félautomata módon már nem lehet rendbe hozni.
2017. jún. 26. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
2017. jún. 26. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia,

Több vírusirtónak van úgynevezett indítólemeze, amiről be tudsz bootolni, és arról át tudod nézni a gépet.

Például: [link]

2017. jún. 27. 10:02
 4/5 anonim válasza:

Bocsánat, hogy lexikon lett, de:

A kínai vírust csak a MalwareBytes nevű vírusirtó tudja kiirtani. De vigyázz, mert nem karanténba akarja tenni, hanem törölni. Ha valami olyan töröltetsz ki vele, hogy System32, Windows, vagy Win32, akkor ne töröld ki, mert akkor nem áll fel a rendszer utána. Ha valami játék Uninstall-ja vírusos, akkor se töröltesd ki, mert nem tudsz majd megszabadulni tőle.

2017. jún. 27. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Gondolom, nem vásárolt licenszes ESET! Valami gagyi Fix lehet. A valódi be se engedi.
2017. jún. 28. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!