Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Találkozott már vki az alábbi...

Találkozott már vki az alábbi dologgal?

Figyelt kérdés

A problémám a következő:

2. napja a gépem videókártyáját egyik pillanatról a másikra leterheli egy microsoft windows operating system nevű folyamat, ami úgy tűnik randomszerűen aktiválja magát és 94 fokra hevíti a vga-t. Ilyenkor feladatkezelő, folyamatok, jobbklikk rá, feladat bezárás és visszacsökken normál hőmérsékletre. A hirtelen megjelenése miatt első körben vírusra gyanakszom. Tudna vki nekem vmi megoldást erre?...Nem szeretném odakozmálni a kártyámat.

2017. jún. 7. 09:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet bitcoin miner program. Azok szeretik orrba-szájba enni a vga erősforrást.

Ajánlom ezt: [link]

Eset egyszer használatos, ingyenes scanner programja, de friss adatbázisból.

2017. jún. 7. 09:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a választ, de ez a program nem tudott mit kezdeni vele. Utána próbálkoztam spyhunterrel, ami trójaiként detektált egy Ctfhost.exe nevű alkalmazást, amiről kiderült, hogy az a probléma forrása. Most ott tartok, hogy több program is megtalálja, de eltávolítani nem tudja. Mintha minden reboottal élesítené magát. Ha máshogy nem megy, windows újratelepítés.
2017. jún. 7. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!