Kinövés/dudor van a kutyám nyelvén. Találkozott már valaki hasonló dologgal? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Pár hónapja arra lettem figyelmes hogy a kutyám nyelvén egy kis rózsaszin pattanásszerű golyócska van. Nem foglalkoztam vele, gondoltam csak valami amitől kipattogott a nyelve. Utána észrevettem, hogy az a kinövés vagy dudor vagy mi elkezdett nőni, s mostmár nem rózsaszin, hanem vörös színű és szabálytalan az alakja. Bőr állaga van ennek a dudornak, természetesen kihívom az állatorvost, csak nemtudok benne sem maximálisan megbizni, mert a mai állatorvosok csak a pénzt csalják ki az emberből. Tudni szeretném találkozott-e valaki hasonló esettel és ha igen akkor hogyan járt el. Ártalmatlan ez a kinövés, vagy veszélyes?2011. febr. 5. 13:08
1/5 anonim válasza:
1.Nem nem találkoztam még ilyennel! De ha találkoztam volna akkor már rég vittem volna egy normális állatorvoshoz!
2.Az nem kifogás hogy nektek milyen a dokitok,akkor keress egy másikat!
3. Akár súlyos baja is lehet a kutyádnak,lehet akár daganat is!
Egyébként mennyi idős a kutya?
Minél hamarabb keress egy normális dokit!
2/5 hell-ikon válasza:
Lehet vmi tályog esetleg daganat...
3/5 hell-ikon válasza:
Bár nyelven nem hallottam, hogy előfordult volna, de esetleg még golyva.
4/5 anonim válasza:
Papilloma, vadhús, millió dolog lehet. A doki vélhetően - mivel élőben látja - eldönti, hogy mi az. Ha bizonytalan a doki, vagy te a doki válaszában, akkor kérj mintavételt és laborvizsgálatot.
Nálunk ez papilloma volt, betadin és gyógyszer kombi segített, de láttam már elharapás miatt kinőtt vadhúst is, az meg egyszerű lemetszéssel eltávolítható.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm most kicsit megnyugodtam.
2011. febr. 16. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!