Hogy tudom visszatériteni a pénzemet? Avast Virus irtó
Figyelt kérdés
Kiprobáltam valami ingyenes verziót és mikor vége lett levettek a számlámról 14000ft-t és nem tudom, hogyan szerezem vissza ezt a pénzt.
Ez alatt a link alatt leirja a dolgokat de ha megkerestem a rendelésemet ott nincs olyan, hogy visszatérités. SEGITSETEK SOS SOS SOS SOS
2017. máj. 18. 23:34
11/15 levis56 válasza:
Öcsém te nem csak buta vagy de egy orbitális b..ko is!
12/15 A kérdező kommentje:
Megoldottam, vissza szereztem.
2017. máj. 26. 15:47
13/15 anonim válasza:
Tudnál segíteni hogy hogyan sikerült visszaszerezni? Én is így jártam.
14/15 anonim válasza:
Most jártam pont ugyanígy. Neked sikerült visszaszerezned a pénzed, segíts nekünk is légyszíves!
15/15 anonim válasza:
üdv
azt szeretném kérdezni, hogy visszautalták-e a levont összeget
tőlem 25ezer repült, szóval nagyon örülök
nem tudom hogy érdemes-e egyáltalán próbálkoznom az ügyfélszolgálatnál, mert az angol tudásom nem a legerősebb, magyar nyelven meg nincs sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!