Hogy tudom visszatériteni a pénzemet? Avast Virus irtó
Kiprobáltam valami ingyenes verziót és mikor vége lett levettek a számlámról 14000ft-t és nem tudom, hogyan szerezem vissza ezt a pénzt.
Ez alatt a link alatt leirja a dolgokat de ha megkerestem a rendelésemet ott nincs olyan, hogy visszatérités. SEGITSETEK SOS SOS SOS SOS
Fel kell venned a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és meg kell próbálnod meggyőzni őket arról, hogy kellő hozzáértés nélkül indítottad el az ügyletet.
Ekkor már csak rajtuk múlik, hogy a kellő jóindulatukon túlmenően is figyelembe veszik-e az érveidet.
Miután a pénz visszafizetési határideje lejárt, nem kötelezhetőek erre.
Te a fizetős verziót próbáltad ki, amely csak úgy ingyenes, ha a vásárlástól számított 30 napon belül jelzed, hogy nem tartasz igényt a termékre.Ekkor visszakapod a pénzedet.Jelzés nem történt, így joggal gondolták azt, hogy elégedett vagy, és a tranzakció véglegesítésre került.
Innen tölthető le az ingyenes Avast amihez semmilyen adatot meg számlaszámot nem kell megadni a használatához és nem csak 30 napig használhatod.
az ingyenes verzió, egy ingyenes regisztrálás után, 1 évig!
működik. Azután újból, ingyenesen regisztrálnod kel, és ezt évente ismételni. ennyi semmilyen olyan adatot (bankszámlaszám stb.) nem kérnek amiről a pénzt le tudják emelni!
TE egy fizetős verziót töltöttél le, és az eladáskor ÁSZ szerződésben rögzített, meghatározott határidőn belül, NEM álltál el a vásárlástól!
sajnos így nagyon vszínűtlen, hogy a levont összeget visszakapd!
nagyon nagy jóindulat kell az értékesítő részéről és sok türelem, kérvényírás, hivatalos levelezés stb... részedről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!