Global C286146 kamera?
Figyelt kérdés
(Még semmilyen tapasztalom nem volt biztonsági kamerákkal, szóval lehet buta kérdésem lesz.)
Egy ilyen kamerát szeretnék, de nem tudom, hogy akkor is hozzá tudok e férni az élő felvételhez, ha nem vagyok otthon. Lehetséges ez ennél a kameránál? Vagy esetleg ha valamilyen eszközzel még kiegészítem, akkor ilyet is fog tudni?
Valamint az összeszereléséről sem tudok semmit. Állítólag jön vele egy tápegység is, de azon kívül még mihez kell/lehet hozzákötni?
2017. máj. 17. 22:27
1/1 anonim válasza:
Ha rendelkezik gyári p2p szoftverrel akkor el tudod erni dinamikus ip-ről is, ha nem akkor fixről.
Fixnél router portolás a 80-as port, dvr DynDNS címe, routerbe dns enged, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!