Mi ez a csatlakozó? (Dvr kamera)
Figyelt kérdés
Adott egy eurovideo ic1080pa típusu kamera amit egy olyan kamera helyére szeretnék berakni ami tönkrement. (Dvr rögzítés) viszont ezen a kamerán nem csak betáp meg koax csatlakozás van hanem egy 3. Vezeték is aminek 2db tüske van a végén. Mi lenne az a csatlakozó? Be kell kotnom azt is vagy elég a betáp plusz a koax ahogy a régihez volt?2017. febr. 25. 13:08
1/8 anonim válasza:
Nem ismerem, de elég a betáp +koax.
2/8 anonim válasza:
Kitudja szerinted miről beszélsz?
Olvasd el a használati utasítást.
3/8 A kérdező kommentje:
Azon már túlvagyok. Aki ért hozzá pedig biztosan tudja hogy milyen csatlakozók vannak rajta és mire valóak. De úgy gondolom hogy bnc csatlakozó. Van azon a kábelen egy cetli és rá van irva hogy: gnd,ctl,hd,cvi
2017. febr. 25. 13:42
4/8 anonim válasza:
Esetleg ha egy fotót csinálsz róla, még meg is tudjuk mondani, hogy mi lehet.
5/8 P.O.C. válasza:
Szerintem vezérlő panel. Pl. Zoom -oláshoz.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, valóban az. Köszönöm!
2017. febr. 25. 18:57
7/8 anonim válasza:
Na ez kalambónak se lett volna könnyű feladvány! :D Egy képet miért nem lehetett linkelni?? 2017-et írnák nem? A BNC meg nem tüske alakú, az simán BNC amit össze kell dugni majd csavarni rajta egyet.
3 szokott lenni a jobbakon, 1, a vga jel. 2, a betáp. 3, a hang, a zoomolást sztem szoftveresen oldja meg, nincs külön szál hozzá, max ptz vezérlés lehet sztem, de az meg annyit tesz hogy távolról lehet mozgatni ide oda.
8/8 anonim válasza:
Ez a kamerád? [link]
Mert ennél egy szóval se írják hogy zoomolható azaz varifokális lenne, még is? Hova kötnéd azt a szálat? a ptz vezérlésre? már ha van de nem oda kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!