Lehet nagyobb aksit venni a telefonomba?
Figyelt kérdés
Van egy xperia xa-m és abba szeretnék venni nagyobb aksit ha lehetséges. Az sem baj ha nem telefon aksi úgy tudom hogy elég ha 3,8 volt-os és méretre beférjen a telóba mert beépített akksis ez a fajta teló.2017. máj. 4. 14:02
1/8 anonim válasza:
Ha beépített aksis akkor hogy óhajtod cserélni?
2/8 Dongaben válasza:
Szerintem: Biztosan lehet! (Nagyjából hasonló méretűek.) Egy "Mobil szervizben" biztosan árat is tudnak mondani. Mivel a mai telefonok már USB-vel tölthetőek, ezért nem a feszültséget, hanem az aksi kapacitását érdemes nézni.
3/8 A kérdező kommentje:
Haverom az xperi a sp telójába szerzett 9000mah-ás aksit. 4napot bír neki simán.
Szerintem ha belefér a telóba és a paraméterek is jók bármit bele lehet tenni csak.
2017. máj. 4. 14:50
4/8 Dongaben válasza:
Igen... Kis hülyeséget írtam a feszültségről, mert az nem csak a töltésnél számít...bocs! Ha belefér, akkor jó! Nekem tabletnél volt aksi problémám, de 15e-t sokalltam aksira, így vettem külső aksit 3e-ért. Ez tökéletes megoldás volt...persze a telefon más.
5/8 anonim válasza:
a haverod átvert. már év(tized)ek óta kvázi állandó a Li-ion akksik energiasűrűsége.
6/8 anonim válasza:
9000mAh egy xperia spben XDDDDD nagy kamugép a srác. gondolom az elnök a barátja stb..
ha nem elég az akkumulátorod kapacitása, vegyél pár ezerért Power Banket.
7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó. :D saját magadat cáfoltad meg. Azt mondod véges az li-ion aksik teljesítménye.
Gondolom ezt a teljesítmégy/fizikai méret arányban képzeled el. Vegyek póver bankot ? Oké. 10000 vagy 20000mah-ásat :D ? Nem beszólni akarok ! Csak érvelek.
2017. máj. 4. 20:16
8/8 anonim válasza:
nem értem hol cáfoltam meg magam, de egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!