Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Visszajönnek a nemkívánt...

Tothalexandra00 kérdése:

Visszajönnek a nemkívánt fotóim az Iphone 5s készülékemen. Olyan képek amiket már több hónapja kitöröltem. és a "nemrég törölt" részből is töröltem már őket. Ez miért lehet? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
2017. ápr. 25. 18:27
 1/1 anonim válasza:

Az, hogy egy számítógépről/telefonról törölsz valamit, az nem jelenti azt hogy már nincs rajta.

Úgy működik, hogy amit kitörölsz azt megjelöli magának újraírhatónak és neked nem mutatja többé (de attól még ott marad) s ha szüksége lesz helyre akkor fogja letörölni de akkor is csak annyit amennyi helyre szüksége van.

Hogy miért kerül elő újra és újra azt nem tudom, de ezért is nem ajánlott eladni a használt telefont mert bármikor elő lehet róla varázsolni a "letörölt" személyes dolgaidat.

Megoldás lehet esetleg ha elindítod a videórögzítést leteszed az asztalra és hagyod hogy megteljen a memória,majd letörlöd. Ezután már jóeséllyel csak ezt a vacak kis videót lehet előásni a letörölt memóriából s talán ezt nem fogja újra és újra az orrod alá dörgölni.

2017. ápr. 25. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!