Nem tudom megváltoztatni a Facebookom az email-emet?
Amikor Facebookra regisztráltam, egy citromail-es emaillel regisztráltam. Bár ez az email még megvan, már nem használom és hogy ne kelljen mindenhová más emailt használnom, megpróbáltam átállítani a gmail-es ( hivatalos* ) email-emre.
A probléma azzal kezdődött, hogy kiderült hogy van egy facebook fiók a gmailemhez csatolva. Jelszóváltoztatást kértem, így be tudtam lépni. Kamu név, kamu életkor, nincs kép kirakva, 0 ismerős. Nem tudom minek csináltam, de már 5 éves fiók. Gondoltam, hogy egyszerűen megváltoztatom itt az emailt, és mivel nem lesz a gmail-es fiókomhoz facebook account csatolva, a rendes facebook fiókom hozzá tudom csatolni a rendes emailemhez.
Csakhogy amikor meg akartam változtatni az email-em, nem engedte. Személyes iratokat kér, hogy igazoljam a személyem. Ez duplán gond: először is, mint említettem kamu név, kamu életkor, stb volt azon a fiókon. Másodszor, nem akarom a személyes adataim ( pl: személyigazolvány számot ) megadni a Facebooknak. Ráadásul most már szerkeszteni sem engedi, hogy megváltoztassam a kamu adataimat, ahhoz hogy hozzáférjek meg kéne adni az irataim. Magáért a fiókért nem kár, nem aggódnék, de így hogy tudnám kicserélni a citromail-es emailt a hivatalos, gmail-esre a rendes facebook fiókomnál?
*Azért az a hivatalos, mert minden oda van regisztrálva. Felvi, munka keresés, ügyfélkapu, stb.
A gyerekkori butaságokat előbb utóbb megszivja az ember! :-D
Esetleg próbáld meg igy: az igazi akkontodról, a citrósról, jelentsd fel a másik akkontot ugy hogy "kamu akkont". Ha szerencséd van le fogják törölni. Azt igaz nem tudom mi lesz az email cimmek, lehet felszabadul de az is lehet hogy karanténba kerül, nem tudom biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!